Veet Tüy Dökücü Krem Fiyatları ve Kampanyalı Weet Tüy Dökücü Sprey

VEET TÜY DÖKÜCÜ KREM (NORMAL CİLTLERE)

Açıklama :

Eğer yalnızca 3 dakikanızı ayırıp aliyyülâlâ pürüzsüzlükte bir cilde birleşmek isterseniz Veet 3dk. Tüy Dökücü Kremi deneyin. veet tüy dökücü krem fiyatları tüyü kesmeyip çözdüğü amacıyla istenmeyen tüylerinizin çıkması tıraşa göre aşırı elan ayrıntılı sürer ve bu tüyler yeniden katır kutur namına çıkmaz.
weet tüy dökücü sprey 3 ayrımlı çeşidi ve revize formülü ile karşınızda:
Shea Düşman ve Top Top Top Top Zambak özleri arık hasıl cildinize yumuşaklık ve dokunulası pürüzsüzlük kazandırır.
Nilüfer Sütü ve Yasemin özleri Normall cilt tiplerini aliyyülâlâ bir şekilde nemlendirmek amacıyla hususi namına geliştirilmiştir.
Buğday ve Orkide Özleri Hassas ciltlere yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazandırır.
Uzun müddet hissedebileceğin ipeksi bir cilde sahip başlamak hiç bu büyüklüğünde kolay ve acele olmamıştı.
Veet® 3 Dakikada veet tüy dökücü krem fiyatları Kremin büyüsünü hariç çıkarın ve siz de hariç çıkın
– pürüzsüz ve stressiz namına.
Her bir weet tüy dökücü sprey pakedi bir pare 100 ml tulum ya da 50 ml tulum (yalnızca arık ciltler amacıyla) ve 1 pare ‘mükemmel bağlantı eden’ spatula içerir. Spatula vücudunuzun değişik alanlarında kullanım amacıyla hususi namına tasarlanmıştır. Veet® 3 Dakikada veet tüy dökücü krem fiyatları spatula yardımı ile tüyleri ağız ağıza kapatacak şekilde doğrudan cilt üzerine yayın, kremi cilt üzerinde 3 dk
Veet® 3 Dakikada veet tüy dökücü krem fiyatları Hassas Ciltler amacıyla 5 dk) bekletin, ve elan ahir spatula ile temizleyin, cildinizi suyla durulayın ve kurulayın.
İşte bu büyüklüğünde basit!

İçindekiler :

Normal Ciltler amacıyla – Nilüfer Sütü & Yasemin
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Paraffinum Liquidum, Prunus Dulcis, Acrylates Co

Kuru Ciltler amacıyla – Shea Düşman & Zambak
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Magnesium Trisilicate, Potassium weet tüy dökücü sprey Hydroxide, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Dulcis, Acry

Hassas Ciltler amacıyla – Buğday Özü & Orkide
Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, PPG-15 Stearyl Ether, Butyrospermum Parkii Butter, Magnesium Trisilicate, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Propylene Glycol, Triticum Vulgare Oil, Sodium Gluconate

KULLANMA TALİMATI

Kremi tüyleri ağız ağıza kapatacak şekilde yayarak spatula ile doğrudan cilt üzerine uygulayınız.
Kremi cilt üzerinde anda namına 3 dakika bekletiniz ve ahir küçük bir alanı sınav etmek amacıyla spatulanın başlığını yavaşça kullanınız.
Tüyler kolayca çıkıyorsa, kremin kalan kısmını spatula ile temizleyin.
Gerekirse, kremi cilt üzerinde az weet tüy dökücü sprey buçuk elan bekletiniz ancak toplamda 6 dakikayı geçirmeyiniz.
Kullandıktan ahir cildinizi suyla adamakıllı durulayın ve kurulayın.

UYARILAR
MUTLAKA ISTIMAL TALİMATLARINA UYUNUZ

Veet® 3 Dakika Kremi, bacaklarda, koltukaltlarında, bikini bölgesinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve yüzde, kafa derisi, göğüs, perianal veya genital bölgeler haricinde vücudun rastgele bir durumunda kullanılabilir.
Lekeler, yaralar, varis, benler, çatlamış, tahriş olmuş, güneşte göynük cilt üzerinde, son 72 SAYAÇ içerisinde yülüme yapılmış ciltte veya eskiden veet tüy dökücü krem fiyatları alın aksi aksülamel göstermiş hasıl bölgelerde kullanmayınız.
Cildinizi etkileyebilen rastgele bir ilaç kullanıyorsanız veya rastgele bir cilt hastalığınız varsa kullanmadan evvel doktoruna başvurunuz.
Kullanmadan evvel, weet tüy dökücü sprey uygulayacağınız bölgede küçük bir yere kremi istimal talimatlarına uygun namına uygulayarak CİLDİN REAKSİYONUNU ARAMA EDİNİZ. 24 SAATTEN ahir rastgele bir aksi aksülamel yoksa kullanmaya bitmeme edin.
Kullanırken sızlama / çökme hissederseniz kremi derhal temizleyin ve su ile adamakıllı durulayın. Bu duygu bitmeme ederse doktora başvurun.
Kullandıktan ahir, bir terleme önleyici, parfümlü bir eser kullanmadan, güneşlenmeden evvel 24 sayaç beklemenizi referans ederiz.
İki uygulama beyninde veet tüy dökücü krem fiyatları mutlaka 72 sayaç geçmelidir.
Yenilmesi halinde derhal doktora başvurun ve dış paketi gösterin.
Gözlerle temasından kaçının.
Gözlerle bağlantı olursa derhal bol su ile yıkayın ve derhal doktora başvurun.

Yorum bırakın